Reünie – zaterdag 18 juni

Reünie – zaterdag 18 juni

In samenwerking met het IIS organiseren we zaterdag 18 juni een reünie!

Studeren: voor sommigen van jullie voelt het als de dag van gister terwijl het voor anderen slechts een vage herinnering is. We hebben het allemaal gedaan: vroege colleges, late avonden (zowel studerend voor tentamens als borrelend) en vooral veel gezelligheid met studiegenoten. Echt opnieuw kunnen we dit natuurlijk niet ervaren, maar een reünie komt wel heel dichtbij!

Een groot deel van de tijd als student is gespendeerd in de collegebanken dus dat is precies waar we weer heen gaan: Science Park. Daar krijgen we minicolleges van onder andere Karel van Dam (de oprichter van Bèta-gamma) en Bernard Kruithof. De overige sprekers houden we nog even als verrassing! Niet iedereen van jullie heeft een deel van de studietijd doorgebracht op Science Park. Daarom worden er ook rondleidingen aangeboden. Aangezien de laatste tijd een hoop is veranderd, is dit ook zeker leuk voor de meer recentelijk afgestudeerden onder jullie.

Naast dat er hard is gestudeerd, heeft de gemiddelde student ook veel buiten de universiteit gedaan. Om ook dit gevoel terug te krijgen, verplaatsen we daarna naar de Oerknal. De perfecte mogelijkheid om bij te kletsen met (verloren) vrienden, studiegenoten en docenten. Dit alles zal zijn onder het genot van een barbecue, een drankje en muziek van eigen bodem.

Even alle praktische informatie op een rijtje:
– De reünie vindt plaats op zaterdag 18 juni vanaf 15:00 uur op Science Park en eindigt om 01:00 uur in eetcafe de Oerknal.
– De kosten voor de gehele dag zijn 15 euro (inclusief Beyond Meat BBQ) en kunnen betaald worden via https://bunq.me/o/3fZFoQvTCWGeo6UevkUDIw. Mocht de link niet werken, kan dit naar NL08 BUNQ 2069 8842 79 tnv LJJ Fijen.
– Aanmelden kan via https://docs.google.com/forms/d/10e61V1_G4s78ZXjh9BWRA_kA3mo_CUIk-1lIvZRaHnY/edit.
– Aanmelden kan tot uiterlijk 4 juni.

Verder is het goed om te weten dat er ook nog wildcards kunnen worden vergeven: heb jij hét perfecte onderwerp voor een minicollege (je baan, een project of een interessant interdisciplinair onderwerp) laat dit dan weten! Hetzelfde geldt voor de DJ’s onder jullie: er is zijn nog een aantal slots over tijdens de aansluitende borrel.

Mocht je maar een deel van de dag langs willen komen, is dat natuurlijk ook mogelijk.

Wij hebben er heel veel zin in! Hopelijk tot dan!