VOORLOPIG UITGESTELD – De Huiskameravond

VOORLOPIG UITGESTELD – De Huiskameravond

Jullie zagen het misschien al aankomen, maar in verband met de nieuwe corona-maatregelen kan de Huiskameravond van 18 november helaas niet doorgaan. We houden jullie op de hoogte over een eventuele nieuwe datum en andere updates. Bedankt voor jullie enthousiasme!

———————————————————————————————

Het wordt weer eens tijd om jullie stoffige talenten uit de kast te halen – of om te kijken naar de alumni die dat gaan doen!

Op donderdag 18 november, 20:00 uur organiseert IANA namelijk de eerste editie van De Huiskameravond. Jaren Bèta-gamma en Future Planet Studies vol met Laagdrempelige Avonden, open podia, zingen in de bus, slappe moppen in de collegezaal en optredens op bonte avonden hebben laten zien dat jullie barsten van het talent. Daarom willen we jullie heel graag uitnodigen voor een avond vol optredens van alumni bij het Einde van de Wereld, Javakade 61, 1019 SZ Amsterdam.

Nu zijn we natuurlijk op zoek: naar optredens én naar publiek. Alles mag en kan. Muziek, theater, zang, dans, poëzie, verhalen, goocheltrucs, moppen, acrobatiek; als je het maar wil delen met je mede-alumni. We plannen zo’n 10 minuten per optreden in, dus laat het vooral weten als je meer of minder tijd nodig hebt. Je kunt je opgeven via dit formulier!

Sta je liever niet in de hypothetische schijnwerpers? Kom dan kijken en luisteren naar je oud-studiegenoten, zolang de handen maar opgewarmd zijn om applaus te kunnen geven. De capaciteit is wel beperkt – wil je je sowieso verzekeren van een plekje, geef je dan via dit formulier op. 

Heb je vragen, of zoek je nog versterking/begeleiding voor je optreden? Stuur een mailtje naar interdisciplinairalumninetwerk@gmail.com. Ook als je niet zeker weet wat je wil doen of als je net mensen tekort komt, kunnen wij jullie misschien koppelen of helpen met (muzikale) ondersteuning. 

We kijken er ontzettend naar uit, hopelijk tot dan!

Liefs, IANA

P.S. Er is een piano beschikbaar, en toegang is natuurlijk gratis.

P.P.S. Het is bijna overbodig om te zeggen, maar uiteraard is alles onder voorbehoud van de ontwikkelingen rondom corona. Voor nu ziet het er in ieder geval goed uit, en anders gaan we ons best doen een creatieve oplossing te bedenken. Wél moeten we de CoronaCheck-app controleren. Zorg er dus voor dat je volledig gevaccineerd bent of een negatief testbewijs/herstelbewijs kunt laten zien
.